Starmix: de ster onder de professionele stofzuiger

 

Starmix

Starmix gereedschapszuigers zijn speciaal bedoeld en gemaakt voor het stofvrij werken met elektrische gereedschappen. Bij slijpen, zagen, frezen en boren komt veel (ongezond) stof vrij en onze zuigers zijn speciaal ontworpen voor het afzuigen van stof direct bij het elektrische gereedschap. Onze stofzuigers zijn inzetbaar als bouwzuiger voor o.a. het afzuigen van kwartsstof maar ook als industriële stofzuiger en als alleszuiger. Starmix heeft gereedschapszuigers met en zonder filterreiniging of voor nat- en droog zuigen, kortom uitstekende machines voor alle reinigingstaken voor de professional. Ons filterconcept is effectief en onze filterreiniging is automatisch gestuurd voor een grotere doelstreffendheid en een langere levensduur.

STARMIX IS-serie (ISP en ISC)

De nieuwe IS-serie is speciaal voor de gebruiker die het allesbeste wil en de hoogste eisen stelt aan stofvrij werken. Ons unieke filterconcept zorgt voor continuiteit van de luchtstroom met behoud van zuigkracht, een zeer hoge filtratiegraad en grote duurzaamheid.

STARMIX ISP iPulse-serie

De nieuwe STARMIX ISP iPulse heeft het herziene Permanent Clean Systeem. De intelligente impuls filterreiniging schudt de filtercassettes tijdens het zuigen zodat het stof eruit wordt geschud. Dit gebeurt automatisch. Reiniging gebeurt alleen wanneer de benodigde luchtstroom aan het afnemen is. Door de met 50% verhoogde reinigende werking kan de trilfunctie verkort en de geluidoverlast verminderd worden. Geschikt voor alle stofsoorten; zelfs gips, fermacell en vochtige stoffen.

STARMIX ISC Compact-serie

Met de ISC Compact bieden wij onze beproefde techniek en kwaliteit in een nieuw design. Hoog vermogen en ergonomische behuizing vergemakkelijkt het gebruik en de mobiliteit van de zuiger. Ondanks zijn kleine afmetingen blijft het netto volume gehandhaafd.

STARMIX NSG-serie

De NSG-serie is dankzij de modulaire opbouw, de verschillende ketelgroottes (20 – 55 liter), materialen (kunststof of metaal) en inventieve details een betrouwbare en betaalbare partner voor de reiniging maar ook voor op de bouw of in de werkplaats.

Meer weten?

Neem contact op met één van onze Starmix dealers.

 

Menu