Dealer Starmix

Starmix dealer: waar vind je er één?

Starmix dealer

Een Starmix dealer vind je altijd dicht in de buurt. Starmix is namelijk in heel Nederland verkrijgbaar via de professionele vakhandelaren. Deze professionele vakhandelaren worden onderverdeeld in zogenaamde A-, B-, en C-dealers, waarbij een A-dealer onze certified Starmix dealer is waarbij u terecht kunt voor ons complete Starmix programma. Een certified Starmix dealer is goed op de hoogte van de Starmix producten en kunnen een deskundig advies uitbrengen, tevens hebben zij een showroom met de Starmix producten en kunnen de meeste Starmix producten uit voorraad leveren. Onze certified Starmix dealer heeft ook de beschikking over voldoende documentatie, folders en verkoopondersteunende mappen. Alle Starmix dealers kunnen altijd terugvallen op ons en wij staan onze Starmix dealers dus met raad en daad terzijde. Een Starmix dealer kan rekenen op gedetailleerde productinformatie, een deskundig advies en onze service in de vorm van onze reparatie afdeling. Service dus met een hoofdletter S.

Een certified Starmix dealer, onze A-dealers kunnen tevens rekenen op ondersteuning bij bijvoorbeeld open dagen of beurzen, product demonstraties en trainingen.

Alle Starmix dealers zijn met zorg geselecteerd en altijd dicht in de buurt. Alleen op deze manier kunnen wij de hoogstaande kwaliteit en service van onze producten garanderen.
Tevens kunnen al deze dealers terugvallen op onze magazijn, centraal in Nederland waar wij bijna alles op voorraad hebben staan en van waaruit wij dagelijks onze producten binnen 24 uur kunnen leveren.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Starmix dealer?

 

Menu