Over ons

Starmix Nederland

Starmix Equi Nederland

 

Starmix Nederland (by Equi Nederland BV) is een dochteronderneming van het eveneens sterk groeiende Electrostar GmbH uit Duitsland en als voorraadhoudende importeur met het merk Starmix stofzuigers daar waar het gaat over bouw- en industriële afzuiging een begrip in Nederland. In meer dan 35 jaar hebben we, samen met Starmix en onze honderden landelijke partners, de Nederlandse markt veroverd en onze positie uitgebreid. Hierdoor is het niet zo dat wij nu achterover leunen. Integendeel. Ook wij als organisatie, doen er alles aan om scherp te blijven en kunnen door een goede samenwerking met onze Starmix partners u het beste product voor een specifieke toepassing leveren.

Principes die ons bedrijf hierbij ook in moderne tijden kenmerkt:

Betrouwbaarheid als onderneming en als zakenpartner voor onze partners.
Kennis van de producten en wet- en regelgeving.
Kwaliteit in zowel producten als organisatie, maar zeker ook op het gebied van innovatie.
Service, onze eigen service-afdeling is in staat om stofzuigers in een korte tijd te analyseren en te repareren.
Ook hier speelt kennis en ervaring een belangrijke rol.

Deze normen en waarden mag u altijd van ons blijven verwachten en onze slogan zegt genoeg over de ambitie die we hebben: If better is possible, good is not enough.

Tot slot ben ik trots dat ik leiding mag geven aan onze gemotiveerde medewerkers om samen met onze Nederlandse partners het Starmix rood overal nog meer te laten schitteren.

We are Starmix!

Jeroen Derkse
Managing Director

jeroen derkse